Környezetvédelmi rendezvényre sem árt egy fotósarok

Augusztus végén tartották meg az egyik legnagyobb hazai környezetvédelmi rendezvényt, amin rengeteg nagy nevű klímakutató is részt vett. A környezetvédelmi célok kitűzése számomra is nagyon fontos csak úgy a munka, mint a hétköznapok során. Viszont bulizni is nagyon szeretek, ami idén a környezetvédelmi konferenciába is belefért, ugyanis az utolsó este tartottunk egy hatalmas partit, amire minden meghívott hivatalos volt.

Ennek részeként pedig csomó program volt, többek között felnőtt ugrálóvár, kvízműsor és egy fotósarok is. Pontosabban ez nem is fotósarok volt, hanem egy olyan dolog, amiről még sosem hallottam korábban, ez a selfie gép. Írjátok be a böngészőtökbe, hogy Selfie Gép, és ti is meg tudjátok nézni, mi is ez pontosan. Igazából itt egy mini fotóautomatáról van szó, amit bármerre el lehet helyezni a rendezvényhelyszínen, mivel csak pár négyzetmétert foglal. Gyakorlatilag úgy kell elképzelni, mint egy dobozt, amiben egy szuper minőségű képek készítésére alkalmas kamera van, valamint egy fotónyomtató. Ha megérintjük a Selfie Gép készülékének képernyőjét, akkor pár vakuvillanást követően már el is készül a kép, amit egy percen belül már a kezünkben is tarthatunk. Hát nem elképesztő?

Mi iszonyat lelkesek lettünk, amint megtudtuk, hogy mi is ez. De nem ám csak elküldik ezt a berendezést, hanem bizony embert is biztosítanak, aki végig segít a képek elkészítésében. Plusz szolgáltatnak még mindenféle vicces kiegészítőket is, legyen szó álarcról, bajuszról, szemüvegről vagy valamilyen szemfedőről. A háttér alapból fehér, de nálunk például a környezetvédelmi esemény szervezői külön rendeltek plusz háttereket, hogy mindenki tudjon saját ízlésére szabva csinálni képeket. És ez csak kis plusz költséget jelent a Selfie Gépnél.

Ja és hogy milyenek az árak? Nyilván lecsekkoltam az esemény után, és azt kell, hogy mondjam, meglepően jó áron adják ezt a szolgáltatást, legalábbis szerintem. Pláne, hogy ezért cserébe segítenek megosztani a képeket a közösségi média felületein is (a nagyobb elérés érdekében), és személyre szabott layout-ot is tudnak készíteni, ha mondjuk az esemény logóját, nevét rá szeretnénk rakni az elkészült fotókra. 4, 6 és 8 órás rendelkezésre állási időtartamot is kérhetünk, nyilván az árak is ettől függően változnak.

Selfie Gép

Ha Budapesten belül kérsz kiszállítást, akkor azért semmilyen plusz költséget nem számolnak fel, viszont Pesten kívül sem vészesek a kilométerdíjak. Mindezeket te is meg tudod nézni a selfiegep.hu oldalán, ami egyébként egy egészen impozáns honlap, látszik, hogy a cég nagyon igényes. Itt egyébként a háttereket is végignézheted, illetve fel vannak tüntetve a már említett árak is. Sőt, referenciavideókat és képeket is találtok, hogy könnyebb legyen elképzelni, hogy is működik ez az egész dolog.

Ahhoz, hogy a Selfie Géptől kérjetek kiszállítást, felhívhatjátok őket a weboldalon megadott telefonszámon, de írhattok emailt is nekik. A legegyszerűbb talán az, ha kitöltitek az űrlapot, amin meg kell adni a nevet, email címet, telefonszámot, a dátummal, illetve helyszínnel kapcsolatos adatokat és magát az üzenetet.

Nálunk is ezt tették a konferencia szervezői, akik biztosan jövőre is vissza fogják majd hívni a Selfie Gép csapatát, hiszen elképesztő sikere lett a programnak. Azóta meg is kaptuk a képeket digitális formátumban is a papír alap mellett, így már mindenki szabadon tudja nézegetni a legjobb emlékeket arról az estéről.

Ha jó programot akarsz egy nagyobb szabású (mondjuk céges) buliba, akkor ne habozz, keresd fel a selfiegep.hu oldalát!