Az újság ideje lejárt: megjöttek az online katalógusok!

Belegondoltál már abba, hogy milyen kis cselekedetekkel meg lehetne menteni a Földet? Ha mindenki csak a saját maga szemetére figyelne, nem lenne gond a környezetszennyezéssel. Ha mindenki elzárná a csapot, amikor nincs szüksége vízre, akkor mindenkinek jutna elég ivóvíz. 
Ha így belegondolsz, nem is lenne olyan nehéz, ugye? Egy kis összefogással megmenthetnénk a bolygót. 

A fent említettek mellett még rengeteg olyan lehetőség van, amivel kímélheted a bolygót. Például odafigyelhetsz arra, hogy kevesebb szemetet termelj. Csak szokás kérdése! Hozd meg a döntést, hogy mától fogva mindenből azt választod, ami kisebb szemeteléssel jár! 

Az egyik hatalmas problémát a reklámújságok jelentik. Jártál már olyan lépcsőházban, ahol papírhegyek álltak, vagy tele volt tömve minden postaláda reklámanyaggal? Ráadásul olyannal, amelynek többségét senki sem nézte meg sajnos. 

Nagyban támogathatod a környezeted, hogyha nemet mondasz a papíralapú reklám kiadványokra. Milyen lenne, ha például a Lidl akciós újságát online formában nézegethetnéd, mondjuk így: akcioleso.hu/lidl-akcios-ujsag ? Ugye, hogy egész vagány? 

További előnyei is van annak, hogyha online szeretnéd megtekinteni ezeket a katalógusokat. Az akcioleso.hu kifejezetten arra specializálódott, hogy ezeket a kedvezményeket összegyűjtse, és egy felületen elérhetővé tegye a nagyközönség számára. 

Ha szétnézel a weblapon, láthatod, hogy minden jelentős magyarországi piaci szereplő aktuális kedvezményei nyomon követhetők a weblapon. Amellett, hogy a bolygónk hálás lesz, ha inkább ezeket nézzük, a saját dolgunkat is megkönnyítjük. Bármit keresünk, csak az akciólesőt kell megnyitnunk, ami azért valljuk be, elég kényelmes eljárás! 

Ez a weboldal azért ragadta meg különösképp a figyelmem, mert itt nem vész el az újságlapozgatás élménye. Nem egy klasszikus webáruház! Ha valaki preferálja az igazi, nyomtatott reklámsajtót, akkor remek alternatívát testesítenek meg az akcioleso.hu online katalógusai. Színes, szépen megszerkesztett PDF-ként tekinthetjük meg őket, amiket az igazihoz hasonlóan szintén végig tudunk lapozni a reggeli kávé mellett. 

Azon felül, hogy környezetkímélő, egyéb előnyöket is jelent, hogyha ezt a weblapot használjuk. A kiemelt akciók vannak összegyűjtve és kilistázva, amivel tetemes összegeket tudunk spórolni, ha okosat csináljuk. 

A papírmentességen kívül van még egy óriási előnye az oldalnak: azzal, hogy egy felületen el tudjuk érni a legtöbb áruház kínálatát, rengeteg utazástól kímélhetjük meg magunkat, és a környezetünket. Ami korábban azzal járt, hogy végig baktattál 4-5 bolton, most már a múlté: tökéletesen meg tudod tervezni, mit és hol szeretnél beszerezni! Neked több időd és energiád marad, a Földünk pedig hálás lesz, hogy kevesebbet kocsikázol. 

Ez akkor is hasznos lehet, hogyha az adott üzlet távol van az otthonodtól. Én jártam már úgy, hogy több órát utaztam azért, hogy egy lakberendezési áruházban szét tudjak nézni, majd végül alig tudtam beszerezni a dolgaimat, ugyanis nem voltak elérhetőek, vagy csak sokkal magasabb áron, mint ahogy az nekem belefért volna. Az akcioleso.hu-val (https://akcioleso.hu/lidl-akcios-ujsag) ez már a múlté! Csak akkor megyek, ha tudom, hogy veszek majd ott valamit, ami számomra szükséges és megéri. 

Tudom, most biztosan azt érzed, hogy ezzel nem leszünk sokkal előrébb. Lehet, hogy kis  dolognak tűnik, de gondolj bele: ha szimplán annyi történne, hogy a postaládákban lapuló újságok helyett mindenki az akciólesőt nézné, akkor mennyivel jobb helyzetbe lenne a bolygónk, nem? 
A döntés a tied, hogy elutasítod-e mostantól a fák felesleges kivágását, és támogatod-e a környezetvédelmet néhány tudatos cselekedettel. Együtt könnyebb, sok kicsi sokra megy, és ne feledd: a fent említett weblap nem csak a környezetednek hasznos, hanem a pénztárcádnak is! 

https://akcioleso.hu/lidl-akcios-ujsag