A környezetvédelmi cégeknek is szükségük van székhelyre

A környezetvédelem jóval több annál, mint amit az emberek automatikusan társítanak ehhez a fogalomhoz. Sajnos az, hogy a környezetvédelem, mára marketinges mottóvá vált, sokat elvett az értékéből. A problémák azonban továbbra is fennállnak. A környezetvédelemnek nem muszáj egy elvont, a saját léptékünkkel felfoghatatlan dolognak lennie. Egyszerűen csak nézzünk körbe. Különösen, ha falun lakunk, akkor érezhetjük, hogy mennyi minden megváltozott a különböző cégek hatására.

Nem szabad hagynunk, hogy a bolygónk csakis az önös érdekek miatt elpusztuljon. Elvégre ez az élőhelyünk és alapból egy csoda, hogy az élet egyáltalán létezhet. Ezért én mindig azt szoktam mondani, hogy kisebb közösségekben kell elkezdeni szerveződni és innen kifejlődhet valami átfogó. A változás azonban csak lassan jön el, úgyhogy nem szabad elvesztenünk a reményt, ha nem látjuk az eredményeket pár éven belül.

Én is vállalni szerettem volna a saját szerepemet ebben a nagy egészben. Ezért úgy döntöttem, hogy céget fogok alapítani, ami promotálja a környezetvédelmet. Lelkes voltam, ez azonban nem tudja helyettesíteni azt, hogy nem igazán voltam tisztában olyan alap dolgokkal, mint a székhely fogalma. Az egyik ismerősöm azonban ajánlott nekem egy Székhelyszolgáltatás24 nevű oldalt, ahol mindent el tudok olvasni. Ráadásul, ha tetszett az, amit láttam náluk, akkor tőlük igénybe is tudom venni a székhely bérlés szolgáltatását. Tehát egy helyen készen lenne minden.

Ehhez azonban bizonyítaniuk kellett azt, hogy megbízhatóak, illetve, hogy részletesen tájékoztatnak-e minket olyan dolgokról, mint például a székhely fogalma. Először persze az volt a legfontosabb, hogy az oldaluk szép legyen és könnyen kezelhető. Elvégre ki akarná egy olyan céggel felvenni a kapcsolatot, akiknek már a honlapján sem lehet igazán kiigazodni. A Székhelyszolgáltatásnak ezen részére azonban egyáltalán nem lehetett panasz. Minden szépen ki volt dolgozva és rövidesen már a blog részen jártam.

Itt különféle cikkeket lehet olvasni arról, hogy mégis mit ajánlanak, illetve, hogy mit érdemes tudnia minden kezdő vállalkozónak, aki céget akar alapítani. Pont ez volt az, amit kerestem, hiszen itt meg tudtam nézni, hogy pontosan mit is takar a székhely fogalma. Persze a fejemben volt egy elképzelésem róla, de ez nem volt elég nekem. A Székhelyszolgáltatás24 cikkje pedig pontosan kifejtette nekem azt, hogy mit kell értenem székhely fogalma alatt. Hihetetlen, hogy mennyit befolyásolnak a kis részletek.

A tájékoztató egyébként meglepően olvasmányos volt. Amikor valaki a székhely fogalmáról akar olvasni, nem feltétlenül gondolja azt, hogy ez a folyamat kellemes lesz. Én azonban kifejezetten izgatott voltam, miközben a sorok között váltogattam, mivel azt éreztem, hogy nemsokára egy új élet fog elkezdődni számomra és mindent értek.

A cégek világa most már nem érződött olyan idegennek számomra és úgy voltam vele, hogy képes vagyok bármire. Különösen akkor, ha a Székhelyszolgáltatás24 csapata áll mögöttem. Lelkesen elkezdtem tárcsázni a telefonszámukat, remélve, hogy az ügyintézés kapcsán nem fognak csalódást okozni. Semmi okom nem volt azonban ilyen dolgoktól félni. Szinte rögtön felvették a telefont, ami egészen példátlan. Ki tudja mennyit szenvedtem volna egy másik céggel. Így azonban minden olyan simán ment, hogy el sem akartam hinni. Egész rövid idő megbeszéltük azt, hogy mire számítsak, ha az ő székhelyszolgáltatásukat akarom választani. Csodás érzés volt és azóta sem ért semmi csalódás velük kapcsolatban. Remélem még hosszú évekig igénybe tudom venni az ő szolgáltatásukat.