A kávékapszula környezetszennyező!

Tudom, én is imádom a kávét. Az emberek nagy százaléka, a magyarokban pl. kb 80, imádja, szereti, fogyasztja napi szinten. És azt tudom, hogy nagyon finom a kapszulás kávé, krémes és lágy, de ugyanúgy műanyag, mint a pet palack. Persze, 1-2 cég már átállt a lebomló kávékapszulára, de ez még édes-kevés.

A barátod, anyukád, nagypapád imádja a kávét? Akkor se vegyél neki kávékapszulát semmilyen alkalomra! Mutatok helyette egy sokkal jobb alternatívát!

Keress rá az ajándékvarázslóra! Hogy te nem is tudod, mi az? Látod, látod! Egy hihetetlenül klassz oldal, tele szuper ajándékötletekkel – egy egészen hosszú cikket szenteltek a kávéimádóknak adható ajándékoknak.

Ebben a cikkben találsz egy linket, ahol rengeteg kávé cuccot találsz: kávédarálót, kávégépet, szemes és őrölt és instant kávékat is!

Ha rám hallgatsz, veszel egy darálót, és választasz hozzá valami szimpatikus szemes kávét. Érdemes végigolvasni a leírásokat, abból kiderül, hogy arabica vagy robusto kávéról van-e szó, és ejtenek szót a jellemzéskor a krémességről is. Persze, választhatsz őrölt kávét is, de ha magatoknak őrlitek frissen, és úgy főzitek le, akkor az a kávé lepipálja a kapszulásat is.

Árulnak például olyan presszó főző gépet, amin van tejhabosító funkció; édesanyámnak vettem, és annyira imádja, hogy koffeinmentes kávét is kellett vennem neki, annyira rákapott.

Szemes kávéból, ha nem mersz látatlanban vásárolni, találsz kisebb, 250 grammos kiszereléseket is.

Szóval, gondold át. Egy kávédarával diót, mákot is darálhatsz, nem pénzkidobás, kávégépet venni sosem pénzkidobás, és rengeteg kapszula hulladéktól mented meg így a Földet!