A fűnyírás fontossága – fűnyíró vásárlás

A rendszerese fűnyírás nem csak elősegíti a fű gyorsabb növekedését, hanem abban is segít, hogy ne menjen tönkre a gyep, hiszen a túl magasra nőtt fűszál képes saját magát úgy beárnyékolni, hogy az akár káros is lehet. Ezért nagyon fontos legyen egy jó fűnyírónk.

Fűnyíró vásárlás - BestMarkt

Fűnyíró vásárlás – BestMarkt

A fűnyíró vásárláshoz BestMarkt webáruházat javaslom, ahol nagyon sok különböző típusú fűnyíró megtalálható.

Vannak dobos fűnyírók, amik inkább a nagyobb kaszálásban tudnak a segítségünkre lenni, így abban az esetben javasolják, ha nagyon magasra nőtt fűvel van dolgunk, viszont ezt nem tartják alkalmasnak a gyakori otthoni fű nyírására. Szóval inkább akkor jön jól, ha mondjuk rétről van szó.

Az alternáló fűnyíró kaszák nagy területekhez és magas fűhöz szintén kiválóak a nagy vágási szélességnek köszönhetően. Ennek viszont van hátránya is, hiszen csak sík területen lehet használni, és a fű eltakarítását is meg kell oldani.

Angol gyep gondozására az orsós fűnyírókat javasolják, ami precíz vágásra is képes.

Itthon a legnépszerűbb a webáruház szerint a rotációs fűnyíró, amit családi házak, nyaralók gyepjének a gondozására ajánlanak. Így a webáruház is erre teszi a hangsúlyt.

Lehet kapni benzinmotoros, elektromos motorral meghajtott és akkumulátoros motorral rendelkező fűnyírót is. Nagyon fontos a fűnyíró teljesítménye is, erről és a forgatónyomatékról, vágási szélességről, gyűjtőkosár térfogatáról is lehet olvasni az áruházban. Így nem csak a vásárlás helye lehet, hanem a szükséges ismereteket is meg lehet szerezni ahhoz, hogy a legjobb fűnyírót válasszuk ki az igényeinkhez mérten.

Körülbelül 60 000 forint körül már lehet vásárolni benzines motorral rendelkező fűnyírót, de az igazi minőségi darabok inkább 120 000 forint felett kezdődnek. Ehhez hasonló árúak a benzines fűnyírók is. Elektromos fűnyírókat 12 000 forinttól lehet kapni, ezek általában nagyon kicsi és egyszerű darabok. Ebben a kategóriában a 60 000 forint körüli ár az, amiért már valóban igazán jó fűnyírót lehet vásárolni, ezt ajánlja a webáruház. A nagyobb robot-fűnyírókért akár 180 000 forint feletti összeget is elkérhetnek, ezek már igazán high-tech megoldású modellek.

A fűnyíró vásárlását a BestMarktból azért is javaslom, mert száznál is több modell található meg, amiket nagyon jól lehet szűrni az oldalon készlet, gyártó, működés, teljesítmény, munkaszélesség, önjáró, gyűjtőkosár, mulcsozás szűrők alapján. Így ha valaki tudja, hogy milyen típusú gépre van szüksége, nagyon gyorsan le tudja szűkíteni a listát magának csak azokra, amik megfelelnek azoknak a követelményeknek, amiket elvár a keresett fűnyíró géptől.

Ezentúl a nézetet is lehet változtatni, így vagy listába rendezzük, vagy pedig rácsnézetben nézzük meg a kínálatot. Ez azért nagyon jó, mert így mindenki úgy listázhatja a termékeket, ahogy neki kényelmesebb. Én például szeretem a listanézetet, mert így sok információt egy lapon láthatok. Lehet rendezni ár szerint és értékelés szerint is a fűnyírókat, így ha fontos, hogy mások mit gondolnak, akkor egyszerűen átkattinthatjuk az értékelés szerinti rendezésre. A vélemények egyébként nem csak pontozva, azaz csillagokkal lehet látni, hanem szöveges véleményeket is meg lehet osztani, így korábbi vásárlók, használók véleményét is el lehet olvasni, ami szintén nagy segítség lehet a vásárlásnál. Ebben a szekcióban nagyon jól elkülönítik a vásárló véleményeknél az előnyöket és a hátrányokat is, így nagyon átlátható felületen tudunk informálódni.

Ezenkívül még a fűnyíró lista alatt egy cikk is található arról, hogy milyen típusú fűnyíróra lehet szükségünk és hogyan érdemes azt kiválasztani.

Amin nagyon meglepődtem, hogy ha ma megrendelem, akkor már holnap meg is érkezik hozzám a fűnyíró. Jó minőségű fűnyírók közül válogathattam, sok segítséget kaptam és még döbbenetesen gyorsasággal meg is érkezik hozzám.